Schilderijenexpositie Carla van Lieshout in Bibliotheek Nistelrode
Image
Carla van Lieshout uit Nistelrode exposeert van maandag 3 oktober tot en met 30 november in een solo-expositie diverse van haar recente werken in Bibliotheek Nistelrode. Haar werk bestaat vooral uit grote doeken met portretten van kleurrijke, vaak donkere, vrouwen.

Carla van Lieshout
Carla van Lieshout (1963) uit Nistelrode heeft zich in het afgelopen jaar volledig toegelegd op haar passie: schilderen. Samen met haar man had zij in Nistelrode jarenlang een eigen bedrijf in huishoudelijke artikelen. De zaak werd begin van dit jaar overgedaan en zo kon zij zich volledig gaan concentreren op het schilderen en het geven van schilderworkshops in haar atelier en op locatie.
Als kind was Carla al gefascineerd door mensen en vormen en was zij aldoor bezig met het maken van tekeningen. Vanwege deze fascinatie en belangstelling voor andere culturen maakt zij vooral portretten van mensen en modellen. In België, aan de Academie der schone Kunsten in Arendonk volgde zij een deeltijd opleiding in de klassieke schilderkunst , model en portret. Na vijf jaar heeft zij de studie afgesloten en mag zij zich beeldend kunstenaar in de schilderkunst S.A.A. noemen.

Image Olie- en acrylverf
Carla schildert voornamelijk met olie- en acrylverf. Werken met gemengde technieken, zoals het werken met inkt en krijtsoorten, potlood, houtskool en bewerken van doeken, is haar niet vreemd. Haar specialisatie is echter portret- en model tekenen en schilderen. Oktober begint zij in haar atelier aan huis met het geven van schilderlessen voor beginners en gevorderden. Informatie over de cursussen en workshops van Carla van Lieshout kan worden opgevraagd via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

- 3 oktober tot en met 30 november
- gratis tijdens de openingsuren in bibliotheek Nistelrode


Meer informatie: www.carlart.exto.nl en www.carlavanlieshout.nl